TWITCH - FAZE REPLAYS

Profili ...

Franco Sicilia ( lindur : 17 tetor 1996 [mosha 24] ) , i njohur më mirë në internet si FaZe Replays ( më parë ReplayILY ) , është një YouTuber kanadez i lojërave dhe transmetuesi Twitch i njohur për aftësitë e tij të mahnitshme në Fortnite Solo vs Squads . Më 3 janar 2015 , Franco iu bashkua FaZe së bashku me Blaze . Franco është gjithashtu i njohur për bashkpunime të shumta me Nick Eh 30 , SpaceLyon dhe TurkeyLips .

Ata luajtën së bashku për të marrë eliminimin më të madh të skuadrës falë një sfide në Fortnite . Ata përkohësisht zunë vendin e parë derisa u rrahën një orë më vonë . Ai gjithashtu shpesh luan në mënyrë konkurruese me FaZe Thiefs .

Histori ...

Franco ishte i njohur fillimisht për goditjet e tij trukuese në Call of Duty . Ai gjeti sukses për goditjet mashtruese në Call of Duty Black Ops 2 në atë kohë kur u bashkua me FaZe Clan .

Vizito Faze Replays Ne Twitch

Franco "Replays" Sicilia ( lindur : 17 tetor 1996 ) , i njohur më mirë në internet si FaZe Replays ( më parë ReplayILY ) , është një YouTuber kanadez i lojërave dhe transmetuesi Twitch i njohur për aftësitë e tij të mahnitshme në Fortnite Solo vs Squads .

Nicholas "Thiefs" Smorto is a Fortnite esports player, currently streamer for FaZe Clan . One of his friends gave him the handle "T h i e f" when he was a kid. He liked it, so he has stuck with it .

Josue "Sway" is a pro Fortnite gamer . He initially earned prominence for his Fortnite playthroughs published to his FaZe Sway YouTube channel . Sway gained more than 365 million views before joining the FaZe Clan in March 2019 .

Njoftim !

ParajsaChat.Org nuk transmeton kanale televizive online duke perdorur encoder/decoder te ndryshem . Kanalet jane shperndare falas nga websitet respektive te cilat i transmetojne ato .

Vizito Twitch.TV