Lojra te ndryshme zbavitese

404 - Image Not Found

Tetris

Puzzle

Tetris është një video lojë e krijuar nga inxhinieri i softuerit sovjetik Alexey Pajitnov në 1984 për kompjuterin Electronika 60 ...

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

Shooting Stars

Puzzle & Action

Shooting Stars është një video lojë obiektivi i së cilës është të shfarosësh të gjithë meteorët me një klikim të vetëm .

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

Hextris

Puzzle

Qellimi i Hextris eshte te ndaloje blloqet qe te lene pjesen e brendshme te gjashtekendeshit te jashtem gri .

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

Bresh Flow

Puzzle & Relax

Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT .

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

The Core

Puzzle & Action

Mbroni thelbin nga predhat e kuqe . Lërini ato të gjelbërta të kalojnë . Shtypni dhe mbani shtypur SPACE për një mburojë të përkohshme .

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

Radar

Puzzle & Music

Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

Particles

Puzzle & Relax

Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT .

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

xParticle

Puzzle

Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT . Filler TxT .

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

Diesel Power

Puzzle

My techniques , strategies , abilities . I leave cords of mics hanging like spring leaves . Do a track so fast , beyond from you and I . Lyrical tactics , vocal gymnastics .

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

Re-Wire

Puzzle

Kthejeni sistemin përsëri në linjë duke ribashkuar nyjet e energjisë . Loja ruan përparimin automatikisht , mund të ktheheni më vonë dhe të vazhdoni nga niveli i fundit i luajtur .

Fillo Lojen ...

404 - Image Not Found

Keylight

Muzike / Puzzle

Në varësi të vendndodhjes së çelësave , do të luhen tone të ndryshme . Klikoni dy herë për të shtuar çelësa të rinj ose shtypni dhe mbani për t'i tërhequr ato përreth . Kopjoni URL-në për të ruajtur melodinë tuaj .

Fillo Lojen ...

Sygjerime .

Nese keni ndonje loje specifike te cilen doni ta shikoni ne kete faqe , ju lutemi na shkruani duke klikuar buttonin me posht .

Sygjero