IRC & Chat Lounge

Platforme Moderne per chat .

Lidhu me Lounge

IRC & Chat Kiwi

Platforme e vjeter por e sigurte .

Lidhu me Kiwi i Bardh

Lidhu me Kiwi i Zi

Lidhu me Kiwi i Ri

IRC & Chat Mibbit

Nuk ka nevoj per koment .

Lidhu me Mibbit

Karakteristikat moderne të sjella në IRC në shekullin 21 . Gjithmonë i lidhur me serverët IRC ndërsa jeni jashtë linje . Platforma e kryqëzuar . Nuk ka rëndësi se çfarë OS përdorni . Ndërfaqe e përgjegjshme . Klienti punon pa probleme në çdo desktop , smartphone dhe tabletë . Përvoja e sinkronizuar . Vazhdoni gjithmonë aty ku e keni lënë biseden pa marrë parasysh çfarë pajisje perdorni ...

KiwiIRC e bën Web IRC më të lehtë . Një klient IRC i punuar me dorë dhe shumë praktik . Projektuar për t'u përdorur lehtësisht dhe lirshëm . Karakteristika të fuqishme të ndërtuara drejtpërdrejt në klientin Web IRC . Paraqitja , plugin-et , suportohet nga të gjithë Web Browserat kryesorë , desktop , telefon , tabletë , sigurim me SSL , gjuhë të shumta , skriptet e përdoruesit dhe stilimi teksti ...

Mibbit është një Klient IRC i paraqitur plotësisht . Duke ju lejuar të ndërveproni në kohë reale me miqtë tuaj . Bisedoni , luani lojëra , bashkëpunoni në projekte së bashku dhe më shumë ...

404 - Image Not Found
The Wild : We Are TECHNO .

Administratori i serverit eshte : No-One .

Dhomat kryesore jane : #Shqiperia - #Ndihme Ju lutem vini re : Antaret jane te lire te hapin dhomat e tyre ne kete server per diskutime te ndryshme . Faqet mbeshtetese kryesore jane : https://parajsachat.org - http://icluster.uk - irc.parajsachat.org - irc.icluster.uk . NJOFTIM ! IRC eshte media e lire . Operatoret e ketij serveri nuk mbajne asnje lloj pergjegjsie per mendimet e shprehura ose veprimet e kryera nga antaret e tjere . Duke u lidhur ne kete server , ju na lejoni te skanojme pajisjen tuaj per open proxies/wingates/TOR etj . Ju gjithashtu pranoni rregullat ne vijim : Nuk lejohen floodet (perfshire flood/clonebots) . Nuk lejohet shperndarja e materialeve (copyrighted) ose ato pornografike . Nuk lejohen klonet . Nuk lejohet vjedhja e dhomave apo nofkave . Nuk lejohen tentativat per te shkaktuar nderperje ne sherbime te rrjetit . Nuk lejohet rracizmi dhe prirja Naziste . Nuk lejohet terrorizmi . Nuk lejohen spamming dhe/ose reklamat . Nuk lejohen 'Hacking' (perfshire shperndarjen e Viruseve/Trojaneve etj) . Nuk lejohen veprime te cilat Operatoret i konsiderojne si abuzime . Qendrimi i metejshem ne server tregon se ju keni pranuar kushtet e mesiperme .

p.s : “ Treat people the way you want to be treated . Talk to people the way you want to be talked to . Respect is earned, not given ” - Hussein Nishah .

FALEMINDERIT dhe QENDRIM TE KENDSHEM !!!

Lidhu Tani